Умови гарантії на товар

Умови гарантії на товар

Гарантійне та сервісне обслуговування

Наші товри мають гарантію від магазину. Термін гарантії зазначено у гарантійному талоні товару. У разі виникнення обставин для гарантійного обслуговування покупець має право звернутися до нашого магазину за контактами: +380 (96) 147-73-39, E-mail: gift.cards.com.ua@gmail.com (працюємо цілодобово, відповідаємо на листи в продовж 1 години).

Для того, щоб повернути товар для здійснення гарантійного ремонту або заміни його на новий, необхідно дотриматись наступних умов:

  1. Товар придбано в магазині «GameСards».
  2. Термін дії гарантійного обслуговування дійсний.
  3. Покупець повинен надати гарантійний талон та документ, який підтверджує покупку товару.

Для того, щоб скористатись, сервісом гарантійного обслуговування необхідно звязатись з нашим менеджером, на вимогу менеджера магазину надати документ, який підтверджує оплату та гарантійний талон, чітко описати несправність виробу і відправити товар співробітнику магазину курьером на адресу: м. Запоріжжя, вул. Історична, 33 (Доставка курьером за наш рахунок).

Якщо документи або гарантійний талон втрачено чи пошкоджено, покупець може надіслати запит у довільній формі на пошту gift.cards.com.ua@gmail.com. Обов’язково вказати у запиті номер вашого замовлення та надати фотографію серійного номера товару.

Термін сервісного гарантійного обслуговування

Після отримання товару від покупця, термін сервісного обслуговування займає до 30 днів. Після чого покупцеві відправляється відремонтований чи новий товар, або кошти – за бажанням покупця.

Обмін на новий товар

Якщо товар не підлягатиме сервісному ремонту, то наш магазин обміняє його на такий же новий товар впродвож 30 днів з моменту отримення товару від покупця.

Відправка товару буде на ту ж саму адресу, як і при першому замовленні або на іншу адрсу яку вкаже покупець нашому менеджеру.

Повернення коштів

Покупець має право повернути кошти, якщо товар не підлягатиме сервісному ремонту. Повернення коштів здійснюється в межах 7-ми робочих днів з моменту звернення покупця до нас, таким же способом яким здійснювалась оплата товару (готівковий/безготівковий спосіб розрахунку)). Або будь яким іншим способом зручним для покупця, при домовленності з нашим менеджером, з яким можна звязатись по контактам - +380 (96) 147-73-39, E-mail: gift.cards.com.ua@gmail.com

Види повернення коштів

Можливі такі варіанти повернення коштів:

  • При оплаті товару платіжною банківською картою, повернення коштів буде здійснено на картку, з якої було здійснено оплату. Наявність банківської платіжної картки при поверненні є обов'язковою.
  • При оплаті товару через платіжні системи, встановлені в інтернет-магазині (онлайн платіж), повернення коштів буде здійснено протягом 7 банківських днів на картку, з якої було здійснено оплату.
  • При оплаті товару банківським переказом або іншим способом, який не передбачає використання банківської картки, необхідно зв'язатися з нашим менеджером по контактам - +380 (96) 147-73-39, E-mail: gift.cards.com.ua@gmail.com

 

КОНТАКТИ НАШОГО МЕНЕДЖЕРА: +380 (96) 147-73-39, E-mail: gift.cards.com.ua@gmail.com